Com Treballo

El model Constructivista

 

La meva manera de treballar és flexible amb la persona que tinc al davant, adaptant-me a un enfoc profund quan és necessari o realitzant un abordatge breu, estratègic i centrat en solucions quan és precís.

 

A les sessions treballem “d’expert a expert” per tal que la persona potenciï els seus propis recursos i sigui ell/a mateix/a qui desenvolupi les alternatives als dilemes que l’han dut a teràpia, fomentant així l’autonomia del pacient i una millor qualitat de vida.

 

Utilitzo una àmplia varietat de tècniques i m'ajudo de diferents eines, sempre en concordància amb la manera de ser de la persona, per tal d'encaixar i aconseguir els màxims objectius. Tot i això, l'orientació fonamental en la que baso les sessions és la teràpia cognitiva i el constructivisme, que es basa en la idea que "no podem ser víctimes de la nostra realitat, ja que la realitat la construïm nosaltres mateixos".

 

Seguint aquesta idea, treballarem per tal que construeixis la teva realitat de la forma més adaptativa possible per tal que millori el teu benestar i la sensació de control. "No podem canviar les cartes que ens han tocat, però sí la forma com jugar-les".

​© 2014 creat per Mireia Masip Viñas Psicòloga Col. 18766 COPC